Apple kommer att sända från Fifth Avenue

Apple kommer att sända från Fifth Avenue

Apple håller och renoverar den smått ikoniska butiken på Fifth Avenue i New York och ett nytt inslag kommer att vara en sändningsstudio för Beats 1, uppger AppleInsider.

Beats 1 är Apples radiokanal inom ramen för Apple Music och kanalen innehåller flera shower med kända gäster.

To what extent Apple will operate Beats 1 out of the store is uncertain. Conceivably Darden and his crew could relocate, but the presence of the public might cause problems, especially if high-profile guests are brought in.

An alternative is that the current studio will remain active, and Apple will use the Fifth Avenue space only when it wants a live audience for interviews and performances. Some of Apple’s bigger outlets do occasionally host musical guests.

Appleinsider

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This