87 miljoner ägg kläckta

87 miljoner ägg kläckta

Det senaste eventet med dubbla XP och massor med ägg gjorde att jag tog mig en nivå, kläckte massor med ägg – och jag var inte ensam.

När eventet startade så hade jag drygt 400 000 poäng på väg mot nivå 36. Efter sju dagar med ägg, promenader och Lucky Eggs så var jag nära 100 000 XP in på nivå 36 vilket betyder att hag fick ihop 1.1 till 1.2 miljoner XP.

Ägg

Jag tappade räkningen på alla ägg men jag gissar att jag snittade 18-20 per dag under sju dagar vilket gör 140-150 ägg under eventet. I Pokédex finns i skrivande stund 224 Pokémons och jag saknar egentligen bara Schuckle. De övriga kan jag utveckla fram över tid.

Enligt Niantic så kläcktes 87 miljoner ägg under eventet.

Tråden med inlägg efter Niantics tillkännagivande är fylld med en del roliga kommentarer. Jag har samlat de roligaste.

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This