Här är bilder på en ny prototyp av iPhone 8

Här är bilder på en ny prototyp av iPhone 8

Här är bilder på en ny prototyp av iPhone 8

Bilder på vad som påstås vara en dummy, en protoyp av iPhone har publicerats på nätet.

Enheten innehåller ingen elektronik utan är en så kallad dummy, en designprotoyp. Det intressanta är att skärmen går ända ut i kanterna och att det saknas en Touch ID på baksidan.

En sådan här dummy tillverkas ofta för att justera in en ny produktionslinje och enligt Benjamin Geskin så är det en sådan enhet som fotografierna visar. Den tas fram för att kontrollera masininstöllningar och andra detaljer som måste vara på plats innan den riktiga produktionen startar. Det innebär inte att det är bekräftat att Touch ID kommer att sitta under skärmen på framsidan lika lite som det är en bekräftelse av att funktionen inte kommer att hamna på baksidan.

Alternativ

En gissning, och nu gossar jag verkligen bara, är att Apple och Foxconn garderar sig och testat båda lösningarna. Apple är kända för att ta fram många fullskale-modeller och protoyper för tester innan de bestämmer sig för den slutgiltiga designen.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.