WordPress släpper version 4.7.4

WordPress släpper version 4.7.4

WordPress släpper version 4.7.4

WordPress har precis släppt en ny, uppdaterad version av blogg/nätbutik/hemsideslösningen. Det är en rad buggar som åtgärdats och ett funktionsmässigt problem som drabbat användare med den senaste versionen av Google Chrome.

Den nya versionen bör installeras på din webbplats helt automatiskt. I annat fall så bör du omgående uppdater, även om uppdateringen inte innehåller några allvarliga eller kritiska buggfixar.

This release contains 47 maintenance fixes and enhancements, chief among them an incompatibility between the upcoming Chrome version and the visual editor, inconsistencies in media handling, and further improvements to the REST API. For a full list of changes, consult the release notes and the list of changes.

Version 4.7.4 är en sa kallas “maintainance release” vilket lan översättas med en underhålls uppdatering.

WordPress

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.