Mac mini kommer inte att läggas ned

Mac mini kommer inte att läggas ned

Mac mini kommer inte att läggas ned

Det ser inte ut som att Mac mini kommer att läggas ned. Beskedet från Apple, vid pressträffen nyligen var att Mac mini fortfarande ingår i Apples produktlinjen och att den är en viktig dator för konsument och proffs.

Det har spekulerats, med all rätt, att Apple kan ha planer på att lägga ned Mac mini. Den uppdaterades senast i oktober 2014, för över 900 dagar sedan, så frågan om dess fortsatta överlevnad är berättigad. Nu var Apple och Phil Schiller inte helt övertydliga när det gäller Mac mini, under pressträffen, utan gav bara beskedet:

“On that I’ll say the Mac Mini is an important product in our lineup and we weren’t bringing it up because it’s more of a mix of consumer with some pro use. … The Mac Mini remains a product in our lineup, but nothing more to say about it today.”

Mac mini är fortfarande en viktig produkt och Apple har inte för vana att ljuga reportrar rätt upp i ansiktet och Phil Schillers besked är i alla fall datorn blir kvar och det bör också innebära att det kommer en uppdatering inom den närmaste framtiden.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.