Så tar du långa skärmbilder

Så tar du långa skärmbilder

Så tar du långa skärmbilder

Du ska ta en skärmbild på en sajt, på data eller ett dokument men du har ett problem – det du vill avbilda är högre än en skärmbild. Vill du slippa att klistra ihop flera skärmbilder så är Paparazzi lösningen.

Med Paparazzi så kan du göra skärmbilder som sträcker sig över flera sidor, i höjd.

Paparazzi! is a small utility for OS X that makes screenshots of webpages. This very simple tool takes screenshots of websites which do not fit on one screen. You specify the desired width, minimal height and the URL. The program displays a preview and you can save the screenshot to PNG, JPEG, TIFF, or PDF.

What’s New

Version 1.0b4:

  • Fixed capturing on OS X 10.11

Requirements

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

Paparazzi

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.