Stray

Stray

 

Skidåkning, snö, ett fjäll – perfekt väder. Det är bland annat det och lite till som den här filmen handlar om.

Den handlar också om drömmar och om att förverkliga sina drömmar, att ta vara på möjligheterna och prioritera sina drömmar.

STRAY is a skiing shortfilm about three parkrats who made their dreams come true and headed to the big mountains from the small hills for the first time.
Skiing By Patrik Lilja, Henrik Lilja, Tuure Mäkinen
Cinematography By Tuomas Nurmi
Additional Shots By Patrik Lilja
Edited By Tuomas Nurmi
Location: Narvikfjellet
Audio: Rockin’ My Life Away By Jerry Lee Lewis, Confetti By Cold Cave

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This