Nya rykten om nya iPad

Nya rykten om nya iPad

iPad Pro 9.7-tums modellen kan komma att få en mindre uppdatering, i princip bara den nya processorn medan en större uppdatering väntar för den nya modellen, 12.9-tum.

Sedan tillkommer då en tredje modell, 10.5 tum med den delvis ny design – en skärm som uppges gå närmast ända ut i kanterna. Slutligen en uppdatera iPad mini. Det ör i stort samma uppgifter som tidigare med den skillnaden att nu gör det gällande att uppdateringarna kommer utan ett sedvanligt event, ingen keynote.

Specifically, it was said that the new 9.7-inch iPad Pro may feature the same specifications as the current model, with the exception of a beefier “A10X” CPU, enhanced from the A10 chip found in the iPhone 7.

Apple is rumored to unveil three new iPads this spring, one of which is said to be a new entry-level 9.7-inch model that could replace the current iPad Air 2. Currently, the 9.7-inch iPad Pro with A9X chip has an entry price of $599, while the A8X-powered iPad Air 2, also 9.7 inches, starts at $399.

Apple Insider