Nya iPads kan komma nästa vecka

Nya iPads kan komma nästa vecka

Macrumors skriver idag att Apple kan komma att uppdatera sina iPads under nästa vecka och att det inte är säkert att det blir ett event, en keynote.

Macrumors uppgifter kommer från en analytiker som talat med nyhetsbloggen. Analytikern, som vill svara anonym har i sin tur fått uppgifterna via sina källor. Uppgifterna bygger på andrahandsuppgifter med andra ord.

The sources expecting an iPad refresh include, among others, KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo, Barclays analyst Blayne Curtis, and Japanese blog Mac Otakara. The latter of the three also expects a new 7.9-inch model that would supplant the iPad mini 4, but others have denied or yet to mention that particular claim.

Last month, Japanese blog Mac Otakara said Apple will host a March event where it will debut its new iPad Pro lineup, a larger iPhone SE model with 128GB storage, and new Apple Watch bands. The report also claimed Apple will add a red color option for iPhone 7 and iPhone 7 Plus, which could be part of (PRODUCT)RED.

Apple har ännu inte skickat ut några inbjudningar till något event vilket inte betyder något annat än det. Inbjudningarna brukar inte skickas ut förrän det är 5-7 dagar kvar till en Keynote.

Macrumors