Nu kan du fånga Shiny Pokémons

Nu kan du fånga Shiny Pokémons

Knappt har The Silph Road hunnit att gå igenom koden för den officiella appen för Pokémon GO innan de första rapporterna kommer om att spelare har fångat Shiny Pokémons.

Kodengenomgången visar att all kod för Shiny Pokémons är på plats och nu ser det alltså ut som att du kan fånga Magic Carp och Gyarados i alternativa färger. iMore har fått in rapporter om röda Gyarados och gula Magic Carp.

Just nu så ser det också ut att vara de enda Pokémons som finns i alternativa färger. Koden däremot avslöjar att alla funktioner finns på plats så det är inte uteslutet att det kan dyka upp flera små digitala monster i andra färger.

Shiny Pokémons

Shiny Pokémons är Pokémons i andra färger än de vanliga och namnet kommer efter det ljud och de effekter som fanns i det ursprungliga spelet då spelare sprang på dem.

A Shiny Pokémon (Japanese: ?????? Shiny Pokémon), previously officially known as alternate coloration or rare coloration (Japanese: ??? differently colored), and called Color Pokémon in Pokémon Stadium 2, is a specific Pokémon with different coloration to what is usual for its species. It is one of the many differences that a Pokémon can have within its species.
The term “Shiny Pokémon” was first created by fans to refer to the sparkling sound effect and animation made at the start of an encounter with one in the games. Eventually, this term fell into official usage in Generation IV, used on promotional material promoting Shiny event Pokémon. The term Shiny Pokémon was first used in-game in Pokémon Black and White in Nimbasa City.

Bulbapedia

Fler nyheter

The Silph Roads genomgång visar på flera nyheter:

  • Himlen i appen är uppdaterad med en ny stjärnhimmel och mer högupplöst grafik.

  • Kuponger/inlösen – det ser ut att finnas någon slags kupongfunktion vilken kan vara avsedd för sponsorer.

  • I koden har även hittats spår efter vad som kan vara ett slags låssystem för Pokéstops som kan användas mot användare som misstänks fuska.

  • Som en förberedelse för att spela tillsammans, ny kommande funktion, finns nu en hantering av olämpliga smeknamn och alias.

  • Fler spår av hantering av Pokémons som är av olika kön finns i den här versionen tillsammans med fler funktioner och kod för “shiny” Pokémons – monster i andra färger.

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This