Nästa stora uppdatering handlar om gym

Nästa stora uppdatering handlar om gym

I en intervju med tyska Wired så har John Hanke, Niantics chef, bekräftat att planen är en stor, större uppdatering per kvartal under året. Året startade med lanseringen av generation 2 och nu ser det ut som att nästa uppdatering kommer att handla om gym.

Bortser vi ifrån ett eventuell påsk-event, vilket ju faktiskt inte är att betrakta som en uppdatering, så finns det en del som talar för att nästa uppdatering kommer att vara ett duell-läge där du kan spela mot andra och uppdaterade funktioner för gym.

We already know that the next big major update is going to be the rework of current Gym mechanics, with “deeper focus on teamplay and coordination”, more in line with what Ingress players have had for years already.

Pokémon Hub

Motsvarar

Jämförs själva attack- och kombatdelen i Pokémon GO med ursprungsspelet så finns det flera Pokémons som inte motsvarar originalen. Blissey är exempelvis starkare medan Kingdra och Donphan är betydligt svagare. Det kan komma en korrigering av poäng, CP, moves och styrkor och svagheter utifrån det.

Nearby

I Wired-intervjun så säger John Hanke också att Niantic inte är nöjda med hur Sightings och Nearby fungerar, även om funktionen förbättrats. Exakt vad Niantic inte är nöjda med  framgår inte men vi kan nog räkna med en större uppdatering under året vad gäller den funktionen också.

Nu närmast däremot så kan vi börja att räkna ned till påsk för mycket talar för att det blir ett event då.