Lita inte på ansiktsfunktionen i Samsung Galaxy S8

Lita inte på ansiktsfunktionen i Samsung Galaxy S8

Ett foto är allt som behövs för att lura den nya säkerhets- och ansiktsigenkänningsfunktionen i nya Galaxy S8 and Galaxy S8.

Tekniken går att lura, enkelt, med ett någorlunda hyggligt tydligt foto som bara hålls upp framför telefonen, vilket videon endan visar. tester som gjorts med Samsungs nya flagg-skeppstelefon bekräftar att funktionen är lätt att lura.

Samsung har marknadsfört den nya funktionen som ett nytt, snabbt och säkert sätt att identifiera en användare och låsa upp enheten.

As shown pretty conclusively by a new video being shared on the web, unlocking a Galaxy S8 or Galaxy S8+ could be as simple as waving a photograph at the device in question. In the video, a phone with a photograph of the person who secured the Galaxy S8 is used to fool it into unlocking, proving that a photo of the person who owns one of the new devices will be enough to unlock it.

At this point it is unclear to us whether this only worked because the photo was taken at the same kind of range and angle as a phone would normally see a person when it is being unlocked, but should that even matter? Or would a photo of a person taken from an angle, or further away have worked as well, for example?

Redmondpie

Missa inte Mackens fråga!
Share This