Fler Shiny Pokémons kan komma efter vattenfestivalen

Fler Shiny Pokémons kan komma efter vattenfestivalen

Nu när Niantic har avslutat Vattenfestivalen (29 mars) så kan det dyka upp fler så kallade Shiny Pokémons – små digitala monster med annan färg än den vanliga. Just nu så finns en Shiny-version av Magic Carp (gul) som kan utvecklas till en Röd Gyarados.

Niantic har också bekräftat via Twitter att även om vattenfestivalen är över så finns de gula Shiny Magic Carp fortfarande kvar ute i det vilda.

Har du inte hunnit att fånga någon ännu så har du alltså fortfarande chansen. Bekräftelsen har satt fart på rykten/spekulationer om att Niantic kan komma att släppa fler Shiny Pokémons och då koden finns i appen så kräver en eventuell uppdatering bara att Niantic uppdaterar från sitt håll (server side).

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This