Det kommer minst tre stora uppdateringar av Pokémon GO under 2017

Det kommer minst tre stora uppdateringar av Pokémon GO under 2017

Det kommer minst tre stora uppdateringar av Pokémon GO under 2017 varav nyligen lanserade generation 2 är den första stora uppdateringen.

Uppgifterna kommer från John Hanke, Ninatics chef och han lämnade dem i samband med ett framträdande på nyligen avslutade Mobile World Congress. Hannes uppgifter måste pusslas samman med andra uppgifter, främst kodgenomgångarna av apparna som gjorts av Silph Road.

Kod

De genomgångarna visar att tidigare inlagd kod för att kunna byta Pokemons med andra nu har plockats bort. Det gör att sannolikheten ökar för att Ninatics nästa stora uppdatering kan bli ett duelläge där du kan spela mot andra.

Så då har vi:

. Generation 2
. Duelläge

och då återstår sannolikt en serie events under året, halloween, jul och nyår.

Slutligen, om uppdateringarna ska spridas över året så är det inte helt ologiskt att tänka sig att duellläget kommer i sommar, kanske vid ettårs jubileet i juli.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This