Apples nya telefon kan heta iPhone Edition

Apples nya telefon kan heta iPhone Edition

Apples nya telefon kan heta iPhone Edition

Enligt japanska Macotakara så kommer premiummodellen av nya iPhone att heta iPhone Edition – en modell som kan komma att lanseras efter iPhone 7S och iPhone 7S Plus.

Macotakara har en anständig historik när det gäller att gissa rätt och publicera korrekta uppgifter om Apples och Apples produkter men de här uppgifterna bör trots det tas med en vissa nypa salt. Apple har inte för vana att lansera samma produkt vid olika tillfällen och uppgifterna att de tre modellerna kommer att visas upp i samband med en keynote i september men att iPhone Edition skulle komma långt senare ställer jag mig frågande till.

Modeller

Enligt Macotakara så testar Apple just nu flera olika modeller. Några har LCD-skärm, några OLED, några har en hemknapp medan andra inte har det och så vidare. Enligt nyhetsbloggen så kommer produktionen av iPhone Edition. Produktionen kommer därför att startas senare därför att Apple vill ha tid på sig att utvärdera testerna. Det i sin tur innebär att iPhone Edition kommer att nu ut i butikerna långt efter det att iPhone 7S och iPhone 7S Plus finns till salu.

 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.