Apple har haft möten med Sony Pictures och Paramount

Apples Eddy Cue fortsätter att uppvakta de stora film- och tv-bolagen och det är inte helt klarlagt vad avsikten är med dessa möten.

Uppgifterna om möten mellan Apple och filmbolagen kommer från New York Post vilket ör en långt ifrån helt igenom seriös tidning. Enligt uppgifterna så kan avsikten handla om mer än att Apple är intresserade av att köpa rättigheter.

Meetings in late February reportedly included ones between Eddy Cue —Apple’s senior VP of Internet Software and Services —and Paramount Pictures, as well as Sony’s TV and film divisions, according to the New York Post. An anonymous executive quoted by the paper said he had the impression Apple had transformative plans underway, and wasn’t simply looking to buy TV shows.

Apple Insider

Enligt New York Post så kan mötena handla om att Apple vill locka över nyckelpersoner till det egna företaget och egna verksamheten. En vild spekulation i sammanhanget skulle då vara att Apple har planer på att fylla sin Apple TV-plattform bland annat med eget material.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.