Här skäller Ubers chef ut en av sina egna förare

Här skäller Ubers chef ut en av sina egna förare

Här skäller Ubers chef ut en av sina egna förare

Mitt under en pågående utredning av sexuella trakasserier inom Uber, anklagelser om att ha stulit mjukvara och andra problem så har en video publicerats där Trevis Kalanick, Ubers högste chef, skäller ut en av Ubers egna förare.

Videon visar hur Kalanick åker med egna av Ubers egna förare, som känner genom honom , och som framför kritik mot de höga krav som ställs på de bilar som Premium-resor ställer. Föraren, Fawzi Kamel, berättar att han tvingats att investera i en ny bil för att kunna motsvara kraven av att Ubers förändrade priser och regler kostar honom pengar. 

Meningsutbytet skruvas upp och till slut skäller Kalanick ut sin egen förare.

 

Team –

By now I’m sure you’ve seen the video where I treated an Uber driver disrespectfully. To say that I am ashamed is an extreme understatement. My job as your leader is to lead…and that starts with behaving in a way that makes us all proud. That is not what I did, and it cannot be explained away.

It’s clear this video is a reflection of me—and the criticism we’ve received is a stark reminder that I must fundamentally change as a leader and grow up. This is the first time I’ve been willing to admit that I need leadership help and I intend to get it.

I want to profoundly apologize to Fawzi, as well as the driver and rider community, and to the Uber team.

Travis

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.