Varför skriver du?

Varför skriver du?

– Varför skriver du?
– Oj, det var en stor fråga. Jag skriver därför att jag alltid har skrivit. Jag kan inte sluta att skriva.
– Varför det?

– Jag kommer att fortsätta att skriva så länge det finns någon som orkar att läsa och så länge som jag känner att jag har något att berätta. Jag måste säga att dina två första frågor är lika djupa som smått briljanta. Det fick mig att tänka till riktigt ordentligt.
– Men du tjänar ju inga pengar?
– Nej, inte på den här bloggen Macken och jag gör inte mycket för att jaga samarbeten, annonser eller reklam. Det är inte riktigt Mackens kommersiella roll.
– Vad har Macken för roll då?
– Macken är en testplattform för olika tekniska lösningar som jag jobbar med i Winterkvist.com. Det är också en slags omvärldsbevakning vilket också är en av mina uppgifter. Jag skriver om det jag läser med fokus på Apple och Apples plattform.
– Men du skriver om en massa annat?
– Jag skriver om det som intresserar mig så det blir lite sociala medier, lite politik, lite om bilar ibland och en del annat.
– Jag får intrycket av att du är uppkopplat nästan jämt, är det så?
– Så är det nog även om jag ofta lägger ifrån mig min telefon och mina prylar. I möten, när jag fikar och möter andra så får prylarna ligga. När jag är närvarande så försöker jag också vara närvarande och fokusera på den och de som finns framför mig.
– Du är nyfiken va?
– Oerhört, jag vill hela tiden veta mer och lära mig mer.
– Barnasinnet kvar, jag har ju sett att du spelar Pokémon?
– Kanske snarare så att jag aldrig oroat mig för vad folk ska tycka om mig och att jag nu nått en ålder då jag faktiskt struntar i det. Tycker folk att det är barnsligt att spela Pokémon så får de göra det.
– Är du opartisk?
– Fasen vilka bra frågor. Nej, jag är allt annat än opartisk eller neutral. Jag har visserligen jobbat som journalist med Macken är inte journalistik. Macken är jag, en personlig blogg med journalistiska drag men det finns ingen redaktion och det är ingen journalistisk produkt. Det är en blogg som skrivs och drivs av mig.
– USA-vän?
– Mycket, jag följer amerikansk politik, älskar landet, musiken och människorna.
– Men du gillar inte Trump?
– Inte på en enda fläck.
– Vilken nivå är du i Pokémon?
– Oj, tvära kast. Jag är på nivå 34.
– Har du fångat alla Pokémons?
– Jag har fångat alla men saknar Togepi som jag ännu inte har lyckats att kläcka ur något ägg, ännu.
– Du är egen företagare?
– Sedan många år tillbaka.
– Du trivs?
– Jag älskar mitt jobb, oftast.
– Och du skriver?
– Varje dag.