PokeTracker lägger ned spårningsfunktionen

PokeTracker lägger ned spårningsfunktionen

PokeTracker, ett av de mer populära trackingprogrammen för Pokémon GO, lägger ned appen i sin nuvarande form. Utvecklaren har fått besked om att den spårningsfunktion som finns i PokéTracker strider mot användaravtalet för hur tyrainerkonton får användas. En ny app kommer att släppas inom kort med andra funktioner.

Med hjälp av PokéTracker så har det varit möjligt att visa var Pokémons finns ute i det vilda och det har varit en populär app eftersom det länge varit en av de få apparna i sitt slag som faktiskt har fungerat.

Besked

Nyligen har inloggningsfunktioner och API gjorts om vilket direkt slog ut PokéTracker. Appen slutade att fungera och tanken var först att göra om nödvändiga delar och sedan släppa en uppdatering. Nu har utvecklaren fått veta att trainer-kotnon inte får användas för att samla in data och visa var det finns Pokémons. Lösningen har blivit att plocka bort PokéTrackerfrån App Store och skriva en ny app med andra funktioner.

What happens next? I have temporarily removed PokéTracker from the App Store and will insert a message in the launch sequence linking to here. I plan to relaunch the app with a different direction in the near future – PokéTracker will return as the best Pokémon stats tool (Max IVs, Moveset analysis, Buddy Distance, Rarity, Capture/Flee Probabilities, Type Effectiveness etc), item information (potions, balls, evolution items etc) and IV & Evolution calculator (manual and/or screenshot based) out there! Existing PRO users will retain this status in the new app!

PokéTracker

Missa inte Mackens fråga!
Share This