Första trailern för Apples Carpool Karaoke

Första trailern för Apples Carpool Karaoke

I anslutning till Grammy Awards så släppte Apple den första trailern för Carpool Karaoke. Apple nhar köpt streamingrättigheterna för konceptet och planerar att sända en serie program inom ramen för Apple Music.

Carpool Karaoke är ett fast inslag i James Cordens tv-show och det började som en del i en insamling i brittisk tv. Corden tog med sig Carpool Karaoke till USA och till The Late Show.

Apples version

Apples version innehåller dock inte James Corden som programvärd utan har olika program värdar och i serien kommer James Corden själv finnas med och Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena, Shaquille O’Neal och flera andra.

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This