Dela spellistor med kompisen som har Spotify

Dela spellistor med kompisen som har Spotify

Du har naturligtvis Apple Music och och kompis har Spotify. Ni vill dela spellistor med varandra men kan inte. Musiktjänsterna är inte kompatibla och de “pratar” inte med varandra – till nu när medlaren och tolken, Vertigo.

Vertigo är en app och en tjänst där du kan dela dina spellistor mellan Apple Music och Spotify. 

“No one wants to have to choose between Apple Music friends or Spotify friends when it comes to sharing and listening to the universal language of music together,” said Greg Leekley CEO and Co-founder of Vertigo.

Vertigo is not just a simple song-sharing app, however. In addition to finding songs, creating playlists, and listening to music ad-free, Vertigo offers “live sessions.” These sessions basically let you live-stream while listening to your favorite music. You can share live video and photos, chat in real-time, or add audio commentary while the song is playing.

MacWorld

Här kan du ladda ned Vertigo från App Store.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This