Blås nytt liv i Twitterific

Blås nytt liv i Twitterific

Twitterific var en av de de första Twitter-programmen/apparna som jag fastnade för och använde ganska länge. Akilleshälen var versionen för min Mac. Den räckte inte till.

Den halkade hela tiden efter och sedan kom Tweetbot och det var dags att byta. Då och då har jag ramlat tillbaka till Twitterfic men sedan var det den här Mac-klienten. Twitterfic för Mac håller inte måttet och nu ör den nästan obsolet.

Kickstarter

Nu ska IconFactory försöka få liv i det gamla programmet igenom genom att skriva ett helt nytt och med pengar från ett Kickstarterprojekt som redan nu har fått in drygt 20 000 av de 75 000 dollar som krävs. Personal, designers och utvecklare finns – nu är det bara pengarna som saknas.

Twitterrific for Mac was first released 10 years ago way back in 2007 and had regular updates until 2013. Development of Twitterrific has continued exclusively on iOS since then, but many of us still use Twitterrific on the desktop – despite it missing many recent Twitter features and Twitterrific for iOS refinements. It is time we fixed this, but we need your help!

Funktioner:

Unified home timeline
Multiple account support
Composing, replying, and quoting tweets
Muffles and mutes
Streaming
Themes
Delete and edit your own tweets
Sync timeline position with iOS
VoiceOver Accessibility
Keyboard control
Attaching images to tweets
Timeline search (text filter/find)
Open links to other tweets, profiles and media in your browser

Kickstarter

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This