Apples nya reklam för kameran i iPhone 7

Apples nya reklam för kameran i iPhone 7

Apple har stegvis vecklat kameran i iPhone till en mobilkamera som snart på riktigt allvar kan utmana en systemkamera. Den kamera som sitter i iphone 7 Plus har dubbla linser och funktioner som gör den lätt att använda och bildkvaliteten är oslagbar i sammanhanget.

Kameran i den senaste modellen av iPhone har en ny, vassare bildprocessor som klarar fotografering i dåligt ljus på ett sätt som föregångarna inte klarat.

https://youtu.be/0QKG4mRH_MY

Själv har jag lärt mig att lita på min iPhone 7 Plus och kameran och jag tar nästan 90-95 procent av alla mina bilder med min mobiltelefon. En mindre del bilder tar jag med min Nikon systemkamera och på resa och semester så tar jag fram min Panasonic, kompaktkamera.

Kamerna i iPhone 7 och iPhone 7 Plus är en fantastiskt kamera och det gäller även reklamen för den.

Missa inte Mackens fråga!
Share This