Apple har fem olika team som jobbar med trådlös laddning

Apple har fem olika team som jobbar med trådlös laddning

Apple uppges ha fem olika team som alla jobbar på en säker, stabil och pålitlig trådlös laddning i iPhone 8.

Det finns olika standards och lösningar på marknaden. En som redan används, QI, kan bli den lösning som Apple till slut väljer att använda. Länge troddes det att Apple skulle följa att använda en trådlös laddning som använder radiosignaler men nu ser det ut som att Apple övergett de planerna.

The rumors that Apple will adopt Qi wireless charging was made more likely recently when Apple joined the Wireless Power Consortium, the group behind Qi technology.

While Apple is continuing to explore alternative methods of wireless charging, however, the fact that iPhone 8 production is likely to start very soon means that it is unlikely that any of these solutions would be ready for this year’s tenth anniversary upgrade.

Cult of Mac

Missa inte Mackens fråga!
Share This