Alla Apples nya iPhones kommer att kunna laddas trådlöst

Alla Apples nya iPhones kommer att kunna laddas trådlöst

Alla Apples nya iPhone-modeller kommer att kunna laddas trådlöst, skriver Macrumors, som hänvisar till ett brev utskickat till investerare av Ming-Chi Kou.

Den nya modellen, vi får väl utgå ifrån namnet iPhone 8 tills det finns något solitt som pekar mot motsatsen, uppges komma i tre modeller, 4.7-tum, 5.5.tum och en premium-modell med OLED-skärm. Här är storleken osäker. Det har cirkulerat uppgifter om att den skulle kunna vara ännu större än dagens Plus-modell med en skärm på 5.7-tum.

While we don’t expect general users to notice any difference, lamination of an additional graphite sheet is needed for better thermal control and, thus, steady operation; this is because FPCB is replaced with film, which is more sensitive to temperature change of the 3D touch sensor in OLED iPhone.

Macrumors

Missa inte Mackens fråga!
Share This