Macotakara gissar på event i mars

Macotakara gissar på event i mars

Macotakara gissar på event i mars

Under avledningen “vi försöker gissa rätt” så skriver japanska Macotakara att Apple kommer att arrangera en keynote i mars månad, visa upp nya iPad-modeller och även en röd iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Uppgifterna har sorterats in under “rykten” på webbplatsen och det är ingen djärv gissning att tro på ett event i mars och det är inte heller något särskilt vågad gissning att det handlar om nya iPad-modeller. Historiskt så har Apple hållit ett iPad-event under våren sedan flera år tillbaka, med några enstaka undantag där nya iPad-modeller lanserats i tid för julhandeln.

Macotakara

Enligt de uppgifter som Macotakara säger sig ha fått så kommer Apple också att lansera en 128 GBs version av iPhone SE.

I enlighet med tidigare rykten så kommer Apple att uppdatera iPad Pro 12.9-tums modellen till en iPad Pro 2-modell. Apples uppges också lansera en 10.5-tums modell och en 9.7-tums modeller som kommer att ersätta iPad Air 2. Det i sin tur innebär att iPad Pro 9.7-tums modellen försvinner efter bara ett år.

Tvärt mot andra uppgifter så hävdar Macotakara att Apple kommer att lansera en ny iPad mini, en modell med en 7.9-tums modell.

Det finns även uppgifter om en uppdatering av Macbook 12-tums modellen.

Slutsatser

Konklusioner:

. Jag kan också gissa på ett event i mars
. Jag kan också gissa att det handlar om iPad

När det sedan gäller en röd iPhone 7 och en röd iPhone 7 Plus så är väl inte heller det uteslutet med tanke på att Apple har en röd serie med produkter som säljs till förmån för AIDS-forskning.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.