Alla Apples nya iPhones kommer att kunna laddas trådlöst

Alla Apples nya iPhones kommer att kunna laddas trådlöst

Alla Apples nya iPhones kommer att kunna laddas trådlöst

Alla Apples nya iPhone-modeller kommer att kunna laddas trådlöst, skriver Macrumors, som hänvisar till ett brev utskickat till investerare av Ming-Chi Kou.

Den nya modellen, vi får väl utgå ifrån namnet iPhone 8 tills det finns något solitt som pekar mot motsatsen, uppges komma i tre modeller, 4.7-tum, 5.5.tum och en premium-modell med OLED-skärm. Här är storleken osäker. Det har cirkulerat uppgifter om att den skulle kunna vara ännu större än dagens Plus-modell med en skärm på 5.7-tum.

While we don’t expect general users to notice any difference, lamination of an additional graphite sheet is needed for better thermal control and, thus, steady operation; this is because FPCB is replaced with film, which is more sensitive to temperature change of the 3D touch sensor in OLED iPhone.

Macrumors

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.