Brist på iPad Pro – dags för ny modell?

Brist på iPad Pro - dags för ny modell?

Brist på iPad Pro – dags för ny modell?

Nu börjar det att råda brist på den stora iPad Pro, 12.9-tums modellen vilket kan vara ett ganska säkert tecken på att det kommer en ny modell inom kort, kanske någon eller några veckor in i mars.

Det har ryktats om ett iPad-event i mars sedan flera veckor, månader tillbaka. Samma ryktesuppgifter säger att det blir en iPad Pro 2, en ny iPad 10.5 tums modell och sedan en ny iPad 9.7-tums modell. IPad mini försvinner och ska vi tro uppgifterna även den mindre iPad Pro-modellen, 9.7-tums modellen.

10.5-tums modellen sägs ha mindre kanter och ha en något rundad form. Hur som helst så finns det inga bekräftelser och ännu ingen inbjudan från Apple till något event. Ska vi tro på uppgifterna som sagt så kan en bjudna inte vara långt borta även om Apple inte brukar skicka ut inbjudningarna förrän runt en vecka innan ett event.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.