Tveksamma uppgifter om gruppsamtal i FaceTime

Tveksamma uppgifter om gruppsamtal i FaceTime

Tveksamma uppgifter om gruppsamtal i FaceTime

FaceTime i iOS 11 kommer att ha gruppsamtal där du kan koppla samman upptill fem personer för ett videosamtal, uppger den israeliska bloggen The Verifier. Namnet till trots så är detta en blogg med mycket tveksam träffsäkerhet när det andar om Apple och Apples produkter.

The Verifier har dykt upp i sådana här sammanhang tidigare och alldeles för ofta haft helt fel i sina påståenden. Det är helt enkelt en allt annat än pålitlig källa även om uppgifterna i sig kan te sig högst sannolika.

Gruppsamtal

Idag kan du som bekant inte koppla samman flera video eller ljudströmmar och använda gruppsamtal med FaceTime. Funktionen finns i Skype och i en del andra lösningar och program men alltså inte i FaceTime.

Det är sannolikt att funktionen kommer även i FaceTime därför att det är ett närmast naturligt utvecklingssteg och det är inte heller uteslutet att funktionen faktiskt kommer i iOS 11. Det ör däremot en gissning vilket the Verifers uppgifter också får betecknas som.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.