Silicon Valleys mardröm - Carly Fiorina som underättelsechef

Silicon Valleys mardröm – Carly Fiorina som underättelsechef

Uppenbarligen så är förolämpningarna från primärvalen glömda för enligt Washington Post och flera andra amerikanska medier så överväger Donald Trump att utse Carly Fiorina till underättelsechef. Ett val, om det blir verklighet, är hela den amerikanska tekniksektorns mardröm.

Carly Fiorina är förespråkare både för sämre kryptering och statskontrollerade bakdörrar i säkerhetslösningar. 

During the Republican primary season, Fiorina urged Apple, Google and others to “tear down cyberwalls” to help track down criminals online, a stance that ran in cross currents to Silicon Valley, which publicly supported Apple in its fight with the FBI over hacking into a terrorist’s iPhone, and has been building stronger device encryption in the months since.

USA Today
Washington Post