Vill du ha nyheter först, direkt och kunna läsa många längre artiklar ibland en hel dag innan de publiceras här på hemsidan och bloggen så ska du ladda ned Mackens app.

Appen är gratis, helt gratis reklamfri så när som på en liten, ganska tunn banner i nederkant av appen. Där för vi (Winterkvist.com) reklam för våra egna tjänster.

Dessutom får du RSS-flödet komplett i appen. Hela artiklar, kompletta artiklar med bilder och allt.

Det är alltså skillnad mellan appen, bloggen och RSS-flödet. Appen är för dig som vill ha allt, direkt och snabbt.

Välja och vraka

För dig som vill välja och vraka lite grand, inte ta hem allt, så är det hemsidan/bloggen som gäller. Slå på och ta hem RSS-flödet. Då får du sammanfattningar och du får 1-2 nyheter i timmen från 07.00 fram till 23.00 (lite drygt).

Händer det något i Apple-världen så skriver jag direkt – om jag kan och har möjlighet. Det är trots allt bara jag som skriver och som bevakar och jag har ett liv vid sidan av prylar och teknik (nåja).

Nytt, sedan några veckor tillbaka är fler notiser plockade från utländska och inhemska, etablerade, pålitliga medier. Washington Post, New York Times, The Guardian, BBC och Al Jazeera finns med bland mina källor. Utöver det så händer det att jag även plockar notiser från svenska tidningar och medier.

Appen går före

I prioriteringen så går appen före. Varje morgon uppdateras den med 5-6 helt nya nyheter. Fram mot kvällen, efter 19.00 så händer det också att nya saker läggs ut. Dessutom så skickar jag ut tips och notiser då och då på sådant som jag vill tipsa om lite extra. Notisfunktionen används också om det hänt något av lite större dignitet i Apple-världen.

Därför ska du ladda ned Mackens app.

Macken X

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This