Krebs on Security är tillbaka på nätet igen

Krebs on Security är tillbaka på nätet igen

Krebs on Security är tillbaka på nätet igen

Säkerhetssajten Krebs On Security är tillbaka på nätet igen efter flera dagars attack som till slut resulterade i att webbplatsen togs offline och trafiken från överbelastningsattacker skickades vidare till 127.0.0.1.

Krebsonsecurity har avslöjat flera bedragare, kriminella och nätverk på senare år som exploaterar buggar, iscensätter bedrägerier och som attackerar alla som hotar deras verksamhet. Därför utsattes webbplatsen för en av de mest omfattande och största överbelastningsattackerna någonsin vilket slutade med att leverantören Akamai till slut fick be Brian Krebs att ta sin webbplats offline eller bort från deras nätverk.

Today, I am happy to report that the site is back up — this time under Project Shield, a free program run by Google to help protect journalists from online censorship. And make no mistake, DDoS attacks — particularly those the size of the assault that hit my site this week — are uniquely effective weapons for stomping on free speech, for reasons I’ll explore in this post.

Krebsonsecurity

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.