Siri skvallrade om WWDC

Siri skvallrade om WWDC

Flera timmar innan Apple bekräftade så skvallrade Siri om att den 13 till den 17 juni så arrangeras utvecklarkonferensen.

Det var bara att fråga Siri så gav hon svar men mer än aktuella datum berättade hon inte. Det dröjde ett par timmar innan Apple bekräftade datum och plats.

CUPERTINO, California — April 18, 2016 — Apple® today announced that it will hold its 27th annual Worldwide Developers Conference (WWDC), hosting the creative talent behind the world’s most innovative apps, from June 13 through 17 in San Francisco. At WWDC, Apple’s developer community comes together from all corners of the globe to learn about the future of Apple’s four software platforms — iOS, OS X®, watchOS® and tvOS™.

Monday’s kickoff events, including the keynote address, will be held at the Bill Graham Civic Auditorium. The rest of the week’s conference sessions will take place at Moscone West.

sitiwwdc

Det innebär också att Apple startar konferensen med en keynote som hålls den 13 juni. Räkna med förhandsvisning av nästa iOS och OS X. Det kan också vara då som Apple visar upp nästa modeller av MacBook Pro. Redan nu är lagren av Macbook Air och Macbook ansträngda vilket tyder på att en del modeller försvinner och läggs ned och några uppdateras.

 

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This