Ikväll kommer Apples kvartalsrapport

Ikväll kommer Apples kvartalsrapport

Sen ikväll presenterar Apple sin kvartalsrapport för det andra kvartalet 2016. Siffrorna brukar läggas ut i text strax innan redovisningen börjar vilket är 05.00 lokal tid.

Det innebär att strax före 23.00 ikväll så kommer siffrorna att presenteras och det kan vara historiska siffror om vi ska tro analytikerna. Det kan bli första gången på länge som Apple kommer att redovisa vikande siffror för försäljningen av iPhone.  Därför kommer redovisningen av siffrorna för Apple egna tjänster att hamna i fokus. Analytikerna är intresserade att se om Apple kan kompensera nedgången för iPhone med ökade intäkter för iTunes, App Store, Mac App Store och andra tjänster.

Apple

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This