Äpple

Kvällens keynote hålls i Apples Town Hall, en lokal som Apple har använt många gånger tidigare. Jason Snell och Stephen Hacket har backat i historien och gått igenom vad Apple visat upp i samma lokal tidigare. Det kan vara av intresse nämligen eftersom Apple har ett visst mönster i sina keynotes.

Det var i den hör lokalen, på den här scenen som Steve Jobs plockade upp en vit iPod ur sin ficka 2001.

October 23, 2001: Rumors abounded that Apple was going to enter the music player business in advance of this event, which took place in the shadow of 9/11. Steve Jobs pulled the original iPod and its 1,000 songs out of his pocket, a compact MP3 jukebox (with iTunes integration) the likes of which the world hadn’t seen before.

Här visades också XServe första gången liksom nya iMac i alumniumskal. Unibody MacBook och MacBook Pro, iOS 4 som var en riktigt stor uppdatering. Det var också i Apples Town Hall som presskonferensen i det som fick namnet “antennagate” hölls. IPhone 4S, iPhone 5C, iMac 5K är ytterligare produkter.

Ikväll klockan 19.00 får vi kanske se ytterligare nya produkter.

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This