Apple presenterar resultat för Q2 25 april

Äpple

Apple kommer att presentera resultatet för sitt andra kvartal, Q2, den 25 april.

Redovisningen sänds direkt (ljud) via nätet, precis som vanligt. Delar av försäljningen av iPhone SE och nya iPad Pro kommer med i redovisningen och det återstår att se om det ligger någon sanning i uppgifterna om drygt tre miljoner förhandsbokats iPhone SE i Kina.

Apple Financial Results – Q2 2016
Join us here on April 25, 2016 at 2:00 p.m. PT / 5:00 p.m. ET
to listen to the conference call live.
Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10.

Apple

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.