Detta har visats i Apples Town Hall

Äpple

Kvällens keynote hålls i Apples Town Hall, en lokal som Apple har använt många gånger tidigare. Jason Snell och Stephen Hacket har backat i historien och gått igenom vad Apple visat upp i samma lokal tidigare. Det kan vara av intresse nämligen eftersom Apple har ett visst mönster i sina keynotes.

Det var i den hör lokalen, på den här scenen som Steve Jobs plockade upp en vit iPod ur sin ficka 2001.

October 23, 2001: Rumors abounded that Apple was going to enter the music player business in advance of this event, which took place in the shadow of 9/11. Steve Jobs pulled the original iPod and its 1,000 songs out of his pocket, a compact MP3 jukebox (with iTunes integration) the likes of which the world hadn’t seen before.

Här visades också XServe första gången liksom nya iMac i alumniumskal. Unibody MacBook och MacBook Pro, iOS 4 som var en riktigt stor uppdatering. Det var också i Apples Town Hall som presskonferensen i det som fick namnet “antennagate” hölls. IPhone 4S, iPhone 5C, iMac 5K är ytterligare produkter.

Ikväll klockan 19.00 får vi kanske se ytterligare nya produkter.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.