Om vår App

mackenx-genre

Macken X är bloggen Mackens egen app där du hittar alla texter, reportage, notiser och recensioner. Appen laddar ned alla de senaste texterna runt 48 timmar tillbaka i tiden tillsammans med bilder, videor och länkar.

De lite större nyheterna kan du dessutom läsa först i appen, innan de publiceras på bloggen. RSS-flödet i Macken X innehåller också hela artiklar – all text och inte ett utdrag som för bloggens RSS-flöde.

Macken X är en blogg för Mac-fantaster som skrivs av Mac-fantaster, på Apples prylar och där du hittar svenska och internationella nyheter om Apple och Apples värld. Macken X samlar inte in någon information om dig och du behöver inte skapa något konto eller registrera dig för att kunna använda appen eller läsa bloggens nyheter.

Macken X app fungerar med alla storlekar av iPhone, iPad och iPad Pro.

LADDA NED – GRATIS

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.