Dags för nästa superhjälte, Iron Fist

Dags för nästa superhjälte, Iron Fist

Dags för nästa superhjälte, Iron Fist

 

Netflix har förvaltat Marvels alla superhjältar på bästa sätt och skapat publiksuccé efter publiksuccé. Nu är det dags för en ny superhjälte, Iron Fist.

Iron Fist är Danny Rand, närstridsexpert, ninja och superhjälte. Han överlevde flygplanskraschen som dödade hans föräldrar och han har uppfostrats av den mystiske K’un L’un som lärt honom alla de stridskonster som Rand behärskar.

 

Danny Rand/Iron Fist dyker upp i Marvels serier som följeslagare med Luke Cage och Netflix planerar en motsvarighet till filmens Defenders där flera av superhjältarna dyker upp tillsammans men det lär inte bli aktuellt i Iron Fist.

Den 17 mars så har Iron Fist premiär på Netflix. 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.